Olipa ryydyttävät messut. Varmasti osuutta väsyttävyydelle oli töissä olleella/edelleen jatkuvalla kiireellä.

Tässä vielä tytön tylleröt huovuttamassa tilkkutyöpäivillä. Kotonakin on vimmattu huovutusvillitys, villaa on joka puolella... Kuvassa olevalla rullalla on nykyistä hittituotetta, kuten kuvastakin voi päätellä, tuote on heijastinlanka/nauha Cool. Itselläni on työnalla Eemelille pipo, jossa on heijastinlankaa neulottuna sekaan.

Liityin sitten minäkin unelma-kerhoon.

Ihana päästä selailemaan uusia ihania kirjoja. Tullaiset purkit minulla oli jo ennestään, mutta kuten aina olen sanonut, naisella ei ole koskaan liikaa purkkeja!

                                             ~~~~~

Tänään söin kevään ensimmäiset mämmit. Ihanaa! Veera ei vieläkään suostunut moista syömään, mutta Eemeli söi kaksi isoa lautasellista. Veera viime vuonna suostui maistamaan teelusikan kärjellisen, ja purskahti itkuun. Ei sitten ilmeisesti ollut kovin herkullista Veeran mielestä. Eemelillä onkin lapseksi kummallisen jalostunut maku; äidin kanssa syödään oliiveja, homejuustoja, jalapenoja jne. Tytär on perinyt isänsä makuaistin, kaikki karjalanpaistia ulkomaisempi on turhan eksoottista.

Töissä puhuimme synnytyksistä (kuten aina tuppaa käymään kun enemmän kuin yksi nainen päätyy samaan seuraan). Kummastelimme kaikkia niitä ilmiöitä mitä naisen vartalo käy läpi, ja päädyimme johtopäätökseen, että synnyttäneiden osasto on maailman absurdein paikka. Naiset kävelee ihmisten ilmoilla valtavat vaipat housuissa, tissit kaalikääryleiksi käärittynä, eritteet ovat suosituinta puheenaihetta, ja kesken ruokailua on ihan ok kysyä että onko kakka tullut? Yleensäkin kaikki raskauteen ja synnytykseen liittyvä saa kyllä miltei kaikki naiset varmasti hyvin sinuiksi vartalonsa kanssa. Alapäätä tutkii kuka milloinkin, ja nännejä venytelllään ja tutkitaan vaikka paikalla sattuisi olemaan yleisöä. Naiset on ihme sissejä! Työpaikallamme on yksi parikymppinen nainen, joka ei ole vielä synnyttänyt. Liekö keskustelumme jälkeen synnyttääkään...

~Tikki siirtyy ihailemaan uusia kirjojaan