Tänään oli vauhdikas päivä töissä, joten olipa mukava kun kotiin tullessa oli odottamassa ihana helmilähetys.

Korunosia, lasi- ja simpukkahelmiä, kristallia ja niitä lucitekukkia! Ihania ovat.

                                             ~~~~

Tikki näyttää valmistautuvan omalla tahollaan jo tilkkutyöpäiville lähtöön. Itse valmistauduin tänään valmistelemalla lapset huomiseen autossa istumisrupeamaan, Veera siis lähtee mukaan "töihin", mutta mies ja Eemeli menevät serkkujen luo kun sattuvat sielläpäin asustamaan. Tulevat kyllä jo päivää aiemmin pois, Veeran kans hyppäämme junaan sunnuntaina. Huomenna menen vielä töihin, yleensä pyrin saamaan perjantait messuviikonloppuina vapaaksi, mutta aina se ei onnistu palaverien ym takia. Maanantaina on töissä yleensä vähän töttöröö olo :) Messut on mukavia, mutta raskaita ne on! Itse kun kiersi messuja vain asiakkaana, ei tullut ajatelleeksi mikä työ messuosaston pystyttämisessä, tavaroiden roudaamisessa, pakkaamisessa, purkamisessa, messuille matkustamisessa, tavaroiden hinnoittelussa jne jne on, puhumattakaan siitä, minkälaista on pakettiautojen liikkuminen sadan muun seassa ahtailla ovensuilla...

Tytär odottaa reissua kuumeisesti. Lelut ym tärkeät on olleet pakattuna jo pitkään. Itselläni matkalaukku on varmasti edelleen täynä viime reissun vaatteita Nolostunut. Onneksi matkalaukun pakkauksesta on tullut jo niin rutiinia, että tavarat menee jo rutiinilla kassiin. Toisin kuin Vikalla, jolla on AINA jotain unohtunut. Viimeksi unohti kaikki naiselämän ylläpidolle välttämättömät hiustuotteet, joskus raukka on unohtanut vaihtovaatteet. Mutta yksi on, mitä Vika ei unohda KOSKAAN, ja se on oma tyyny. Vika kulkee joka paikkaan oma tyyny kainalossa, ja olenkin ajatellut, että joku kerta ompelen kyllä kantokahvan siihen tyynyyn. 

~Tikki lähtee tästä vaihtamaan matkalaukun vaatteet toisiin, ja yrittää ehtiä tekemään yhden työjutun vielä tälle illalle.