Näin Helmetin keskustelupalstalla Hello Kitty rannekorun, ja ihan pakkohan sellainen oli itsellekin saada! Vähän muuttelin värejä, muuten on kyllä ihan kopioitu malli, joten kunniaa en itselleni voi ottaa kuin valmistamisesta. Olen joskus aiemminkin tehnyt Hello Kittyä delicoilla, silloin muistaakseni tein pelkkiä naamoja.

 

Eilen tuli tilaamiani helmiä perille, ihana tänään ajan kanssa katsoa mitä tällä kertaa tulikaan tilattua. Eilen kun oli niin vauhdikas ilta ettei kotona ehtinyt kuin vähän kääntyä. Tyttärellä oli viulukonsertti, ja äiti katsomossa liikuttui taas kun oma tytär oli niin taitava ja suloinen pikkuruisen viulunsa kanssa. Niin kiire ei ollut illalla kuitenkaan, etten olisi ehtinyt kartuttaa keskeneräisten projektien pinoa. Aloitin mohairneuleen tekemistä ja katselin siinä samalla keskeneräistä koukkuamisprojektiani ja huivinalkua joka on odottanut jatkajaansa jo vähän pidempään. Kummallista tämä tällainen, että pitää aloittaa monta hommaa ennen kuin entisetkään on edes puoleksi valmiita. korujen tekemiseen tämä ei päde, ne teen 99%:n todennäköisyydellä aina valmiiksi saman tien.

 

Tänään kotona luvassa siivousta, messuviikonloppu ja parit vieraat on jättäneet jälkensä, ehkä sitten illalla voisi taas jatkaa jotain noista keskeneräisistä?

 

~Tikki kiittää ja kuittaa