Viimeisimmässä helmitilauksessani tuli ihania Polka Dot- helmiä. Ne suorastaan kutsuivat ankkoja kanssaan samaan koruun, joten seurauksena oheinen Hyväntuulen-koru. Eilen laitoin tämän sitten ekakertaa ranteeseen, ja koru toimi kyllä oikein hyvin keskustelun herättäjänä.

 

Halusin itselleni runsaan ja suklaisen rannekorun. Ja kun työpäivän jälkeen laiskotti, tein korun muistivaijeriin ja oikein söpö tuli. Paljon helmiäishelmiä ja kuunpintahelmiä, lisäksi messinginväriä mausteeksi. Suklaata ja kahvia löytyy tästä korusta.

 

                                                        ~~~~

 

Töissä on ollut kiire viikko, olen tehnyt päivät toimistolla ja illat olen vetänyt kurssia. Paljon ei ole aikaa käsitöille viimepäivinä jäänyt, mutta terapian vuoksi välillä on pakko tarttua johonkin tekeleeseen. Huomaa ettei aikaa ole luovalle toiminnalle ollut, kun kesken unien herään johonkin loistoideaan mitä olisi pakko heti alkaa tekemään, siis kello 4 yöllä... Olen kuitenkin vielä hillinnyt itseni. Huomenna aloitan kuitenkin pitkän viikonlopun vieton, ja ajattelinkin huomenna töistä tullessa poiketa lankaostoksille, Vikan tekemä Poncho houkuttelee minua suunnattomasti... Lisäksi toissayönä saamani idea kukkapitsilaitteella on pakko toteuttaa, toivottavasti idea toimii ihan käytännössäkin...

 

~Tikki kiittää ja lähtee vetämään kurssin viimeistä iltaa. (Pitää muistuttaa miestä että ottaa Greyn anatomian talteen!)