Aika juoksee hirmuista vauhtia, mitä en pidä kyllä lainkaan pahana asiana, kevät lähestyy päivä päivältä! Toisaalta on näissä talvikeleissäkin hyvät puolensa, maisemat ovat olleet uskomattoman hienot lumen kuorruttaessa kaiken valkoiseksi. Mutta kyllä minä silti sitä vihreää kovasti jo kaipaan!

Kiireestä huolimatta on aikaa löytynyt myös koruille:

Lumisten maisemien innoittama jääsydän koru, vuorikristallia ja kristallisydän.

Ja vähän lämpimämpää tuotosta:

SHY:ltä saamani ihana riipus sai arvoistaan seuraa delicoista ja swarovskeista

Ja vielä aivan toisenlaista:

Omin pikku kätösin juotetut ja taotut hopearenkaat upeitten tumman violettien säröakaattien kanssa.

Huomenna pääsen taas hopeatyökurssille, ihanaa! Vaikka koruja on mukava tehdä juuri siksi, että silloin ei näe eikä kuule mitään muuta, ja saa rauhassa olla parhaassa mahdollisessa seurassa (eli yksin), niin välillä on varsin mukavaa, että ympärillä on myös muita samasta asiasta innostuneita ihmisiä.

Olin perjantaina työmatkalla Tampereella, ja vierailin tietysti Helmimeressä ja Bohemiassa. Bohemiasta tarttui mukaan kasa swaroja hätäapu- koruun työkaverille ja ihanainen kellotaulu. Bohemiassa oli erinomainen palvelu, ja valikoima pieneksi puodiksi oikein mallikas. Hinnatkin olivat ihan ok. Helmimerestä en löytänyt muuta kuin neljä pussia delicoja. Bohemia kuulemma avaa pian nettikaupankin, hieno homma! Kävimme myös työkaverin vimmaisesta tahdosta myös Nukkelassa. Kieltämättä tuli mieleen herätellä aikoja sitten unohtunutta nukkekoti innostusta...

Huomenissa olen työmatkalla Salossa, ja ylihuomenna Helsingissä. Harmi kun Helmiliinalla ei ole fyysisesti olemassa olevaa kauppaa, Salossa kun tulee pyörähdettyä miltei joka viikko. No, toisaalta ihan tarpeeksi saan tehtyä ostoksia ilman tätäkin ! Nyt on tilaus tulossa Blumudilta ja toinen FMG.ltä, viime viikolla Kankurin Aitta muisti minua, ja vakio siemenhelmi/delica- toimittajani Helmitaulu lähetti taas mm. ihania 15- koon siemenhelmiä. Ilmeisesti lisääntynyt valo lisää myös inspiraatiota ja sitä kautta shoppailuhaluja! Toivotaan, että Vikakin pian herää talvihorroksestaan! (Me emme ole pimeän ajanjakson ihmisiä, tämä varmasti on kaikille tullut jo kohtalaisen selväksi !

Ja muistakaahan osallistua kisaan, ajattelin palkinnoksi tehdä jonkin kapussijutun, idea on jo mielessä, tarvikkeet on jossain tullin hautomossa...

~Tikki