Heippa vaan pitkästä aikaa!

Mitenkäs tuo aika on noin hurahtanut? Ties kuinka kauan edellisestä päivityksestä. Onneksi Tikki on ollut hieman aktiivisempi.

Olen alkuvuoden tehnyt jonkinlaista inventaariota tavaroistani ja elämästäni; mitä viime vuosista oikein jäi käteen?

Käteen jäi konkreettisesti melkoinen kasa kaikkea tarpeellista: kassakone, maksupääte, helmiä, nappeja, nauhoja, mittakeppejä, vaakoja, muovipusseja... kaikkea, mitä kaupankäynnissä tarvitaan. Kaikesta tästä pitäisi nyt päästä eroon , sillä yrittäjää minusta ei ihan heti tehdä uudestaan. Huuto.net on ollut viime aikojen suosituin osoite minun läppärissäni ja hyvin tavara sitä kautta onneksi löytää uuden omistajan!

Olen inventoinut myös kaikkea muuta, mitä yrittäjävuosista jäi käteen. Paljon, PALJON, tietoa yrittäjän elämästä Suomessa, verotuksesta, kirjanpidosta, vakuutuksista, eläkemaksuista, sosiaaliturvasta jne jne. Ja vielä enemmän tietoa ompelutarvikekaupasta Suomessa; mistä kankaat, napit ja nauhat tulee liikkeeseen, miten ompelukoneet kulkeutuvat liikkeisiin, katteista, jne. Melkoisesti tietoa eri materiaaleista, tekniikoista, tarvikkeista... Ja ennen kaikkea tietoa omista rajoista ja siitä, mitä haluan elämässäni tehdä!

Vuodet yrittäjänä olivat kyllä sellainen elämänkoulu, ettei toista ihan heti tule vastaan... Sanotaan vaikka niin, että tulipahan kokeiltua!

Nykyinen työnikin on avannut minulle jo kahdeksassa kuukaudessa aivan toisenlaisen maailman . Jos en olisi tähän työhön päässyt, niin paljosta olisin jäänyt paitsi! Ja mikä parasta, työ tuntuu vieläkin oikealta onnenpotkulta minun elämässä.

Viime vuosi oli varmastikin elämäni vauhdikkaimpia ja tapahtumarikkaimpia vuosia. Jouluna 2008 minulla ei ollut pienintäkään aavistusta tästä kaikesta, mitä vuosi 2009 toi tullessaan. Hauskinta viime vuodessa oli Göteborgin reissu ja ruotsalaisten asenne meihin kahjoihin suomalaisiin monsteriautossamme . Eikä Lontoon yötkään olleet hassumpia (tai nimenomaan niitä ne oli...). Ja kaikki ne hauskat ja vähemmän hauskat hotellihässäkät vuoden aikana...  kaikenlaista ehti sattua ja tapahtua!

Tämä uusi vuosi tuo tullessaan toivottavasti paljon iloa ja tapahtumia, mukavia sellaisia. Suunnitteilla on ainakin Krakovan reissu, käynti Victorian ja Danielin häissä, Keski-Euroopan kiertue asuntoautolla, juhannusjuhlat ralliautoilun merkeissä, veljen 40-vuotisbileet (salaisuus!), äidin 60-vuotisbileet (vielä suurempi salaisuus!), opiskelun aloitus... eiköhän noista jo mukava vuosi tehdä!

Ai niin, joulun paras lahja on varmaan tässä:

Tikki ja Tikin uudet sivuleikkurit .

-Vika-