Taas on töiden puolesta ollut kiirettä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten vapaa-ajan laatu on noussut arvoon arvaamattomaan! En osaa kuvitellakaan, että ihminen selviää ilman jotain täysin mukanaan vievää harrastusta. Itselleni korujen teko ja käsillä tekeminen yleensäkin on miltei elinehto. Kun oikein ottaa kupoliin, on ihanaa tarttua käsityöhön. Yleensä tuolloin otan eteeni jonkin uuden haasteen tai muuten vaan haastavamman työn, näin ajatukset ovat kiinni vain käsien työssä ja suunnittelussa yms, ja stressaavat asiat unohtuvat täysin.

Vika tuossa summasi viime vuotta. Täytyy kyllä sanoa, että kaupunkilegenda elämän ruuhkavuosista pitää täysin paikkansa. Vuosi 2009 oli varmasti elämäni kiireisimpiä ja vauhdikkaimpia vuosia. Työssä kiireinen ja vaihderikas vuosi, uusi, vaativa opiskelupaikka työn ohessa, tyttären koulunaloitus, perheen krempat ja vaivat, muutto, reissut, suvun järjestämä äksöni jne jne. Ei ole tylsäksi ehtinyt elämä muuttua! Viime vuoteen mahtui erittäin hauskoja hetkiä ja sattumia , ja toivottavasti tänäkin vuonna sattuu ja tapahtuu!

Tein elämäni teemasta korun:

Hiukan liikaa on sopivasti minulle.

Tein myös kiireiseen tahtiin sopivan käyttöesineenkin:Nyt vielä hetkeksi töitä tekemään, kätevää tämä tietotekniikka kun työt seuraa kiltisti mukana joka paikkaan ;)

 

~Tikki