Miehelle jo viime vuoden puolella juttelin, että tänä keväänä en ilmoittaudu millekään kurssille tahi koulutukseen nykyisten lisäksi. No, tänään mies tuli viereen istumaan, ja totesi, että tänään on sitten 17.15 ilmoittautuminen kansalaisopistoon. No, kävin kurkkaamassa, joskos sielä sattumalta olisi hopeatyön jatkokurssi, ei sillä että ilmoittautuisin, mutta jos ihan vaan katsoisi, että jos jollain olisi aikaa, niin voisi ilmoittautua... Olihan sielä, ja ensi maanantaina on minulla sitten eka ilta kyseistä kurssia...

Ihanaa, maksan sen kurssimaksun jo siitä ilosta, että hopean sahauksessa syntyvä sotku on jonkun muun huolena!

Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen takana. Työpäivään sisältyi tänään sähköpostien lukua ja niihin vastailua ja ihana lounas miitingin merkeissä Red Hot Chilissä. Pehmeä lasku kiireiseen kevääseen. Loma oli kyllä niin ihana, että kyllä nyt taas jaksaa, seuraavan lomakin on kuitenkin varmaankin jo seitsemän viikon päästä jos aikataulut suo !

Ja yksivuotissynttäreiden johdosta julistan kilpailun alkaneeksi! Tästä eteenpäin helmikuun alkuun saakka pyydänkin halukkaita jättämään matkustusvinkkiä kummallisimpaan paikkaan missä on koskaan käynyt. Perustelut tietenkin olisi hauska kuulla! Ei mitään väliä kuinka kaukana tai lähellä paikka on. Voittaja on se, jonka mainitsemaan paikkaan tunnen suurinta mielihalua lähteä heti paikalla ! Palkinto selviää myöhemmin ;)

~Tikki hopeankiilto silmissään...