Helsingin messut takana, ja olo on vähintäänkin ryytynyt. Tänään menin ostamaan vessapaperia, ja tuntui, että pitää mies soittaa kantamaan se kahdeksan rullan pussi, sen verta oli kädet hyytelöäHymy.

Messuilla oli paljon asiakkaita, ja tuntui, että suurin osa halusi yhtäaikaa meidän osastolle. Osastollamme oli kyllä paljon -50% alennuksia, sillä lienee osuutta rynnäkköön. Saas nähdä mitä Jyväskylään keksitäänCool...

Ja hotellikin pelitti, palohälyttimetkin pysyivät vaiti. Ainoa asia mikä ei ihan putkeen mennyt oli eilinen ruokailu nimeltämainitsemattomassa Pizzeriassa sataman lähellä. Menimme aivan poikki ja todella nälkäisinä tilaamaan pizzaa, ja vastassa oli kaveri joka sähelsi ja sähelsi. Kolme, neljä kertaa varmisti mitä haluttiin, ja kirjoitti toivomukset ylös. Vähän ajan päästä tuli kokin kaveri paikalle, koiran kanssa. Kaveri ja koira marssi suoraan keittiöön Yllättynyt. Jonkin ajan päästä saimme pizzat eteemme, ja Vikan pizza oli pikimustaksi hiiltynyt, ja omassani oli ihan kaikkea muuta paitsi sitä mitä olin tilannut. Kokki oli kieltämättä sen oloinen kuin olisi kahvitauolla napannut muutakin kuin Juhla mokkaa...

Suunniteltiin Vikan kanssa tulevaa Göteborgin messureissua. Saas nähdä kuinka lyytien käy, asuntoautolla Tukholmasta Göteborgiin ja messumyynti ruotsiksi ja kruunuilla. Toivotaan että hymyllä pääsee pitkälle!

Helsingistä tuli itsekin vähän hankittua jotain mukavaa.

Helmiliinalta ja Helmipöllöltä tuli jotain pientä ostettua, samoin Omakorun osastolta. Helmiliinan osasto houkutteli minut paikalle pariinkin otteeseen, yölläkin tuli mietittyä mitkä seuraavana päivänä pitää käydä ostamassa. Etenkin ihanat fossiilit oli pakko ostaa omiin kätköihin.

Lisäksi täydensin neulonta- ja ompelutarvikkeita:

Lepuuttajia ja puolakotelo Ompelutarvikkeen Cool osastolta. Mukaan tarttui myös ihanat Kimperin pipot.

                                         ~~~~

 

Tänään kävin työkeikan sadan kilsan päässä ja muuten hoidin hommat kotoa käsin. Ihana että on työ joka ei edellytä toimistossa olemista 8-16. Ja edellisessä kirjoituksessa puhisemani kiukkukin on helpottanut. Mitä minä sanoin, messut tekevät tehtävänsä! (Tosin voi johtua siitä, että on niin väsynyt ettei riitä voimia kiukutteluun...).

 

Odotetaan Vikan kuvia osastoltamme.

~Tikki kiittää kaikkia messuilla tavattuja mukavasta messuviikonlopusta!