Tänään kävin shoppailemassa itselleni puseron ja kaksi uutta tyynyä. Minulla on nimittäin kaksi lasta, jotka ilmeisesti käyttävät ravinnokseen tyynyjä, koska ne aina häviävät jälkiä jättämättä. Puseron ostin työnantajan laskuun, viime vuonna saimme niin hyvää jälkeä aikaiseksi, että olemme ne ansainneet! Ja tiedättekö, tein jotain sellaista mitä en yleensä ikinä tee: ostin korun!        

En voinut vastustaa... Ihanan iso, riipus on pienen kämmenen kokoinen. Eikä ollut edes kovin halpa, mutta jos näin harvinainen tapaus sattuu, niin ei kai se nyt sitten haittaa Viaton

Ostin tänään myös lankoja, vaaleanpunaista ja ihanan kirkkaita oransseja, sinisiä, pinkkejä jne. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

Omavaraistaloutta tukeakseni oli kuitenkin pakko tehdä itsekin koru. Nythän on kuuminta hottia ne pitkät isolenkkiset ketjut, joissa roikkuu härpäkkeitä. Nyt sitten sain aikaiseksi tehdä sellaisen, mutta ihan rihkamasta, hopeaprojekti odottaa edelleen...     

Karsean epätarkka ja huonosti onnistunut kuva, mutta oli pakko kuvata vaikka valoa oli vain jääkaapissa. Oikeasti koru on söpö, mutta kuva on mitä on. Koru on pitkä, yltää tissien alapuolelle.

                                                       ~~~~

 

Huh, huomenna on jo torstai, on ollut taas niin vauhdikas viikko, että tuntuu ettei oikein pysy sisäinen kalenteri mukana. Mies patisteli töistä tullessani päiväunille, ja teki sillä aikaa  uuniomenia. Olipas mukava herätä pienten nokosten jälkeen herkulliseen tuoksuun. Loppuillan ajattelin pyhittää taas töille, huomenna pitää viime vuoden raportin olla valmis, joten illan ohjelmassa pilkun viilausta ja sanojen pyörittelyä.

Kuuntelin taas uutisia, ja toivon että en olisi kuunnellut. Oma pikkuinen tyttöni lähtee syksyllä kouluun, ja kyllä oikeasti hirvittää päästää lapsi tuonne ulos, pois äidin ja isän valvovan silmän alta. Kauheaa ajatella mitä parhaillaan jotkut perheet Saksassa joutuvat kokemaan. Kenenkään ei pitäisi joutua tuollaiseen tilanteeseen, voiko turhempia ja järjettömämpiä kuolemia olla?

 

~Tikki häipyy pois uutisten ulottumattomiin

Ollapa kala, olis vähemmän murheita mietittävänä, miettis vaan, että saako tänään kurpitsaa, vai oikeinko saa matoja?!

Meidän rumilus