Pitkästä aikaa tartuin siemenhelmiin, ja tein muutaman helmihelmen. Kauhea homma, ja kolme helmeä! Huomasi kyllä, että viime kerrasta on aikaa, tutoriaalin seuraaminen ei sujunut ihan niin helposti kuin silloin kun tuli tehtyä enemmän siemenhelmillä.

Enkä ole edes tyytyväinen jälkeen, mutta tulipahan taas tehtyä...

                                                 ~~~~

Tänään olemme juhlineet päivää etuajassa Veeran synttäreitä. Jotenkin 7 vuotta on jo tosi paljon, varmasti johtuu siitä, että seitsemän vuotiaana aloitetaan koulu. Etukäteen jo hirvittää miten koulun alku sujuu. En minä Veeran puolesta jännitä, hän kyllä selviää, mutta miten minä selviän?! Meillä on periaatteena, että lapset hoidetaan kotona eskariin asti (ja silloinkin käydään pelkässä eskarissa, joten päivät on lyhyitä), ja eskarista ollaan oltu paljon myös pois jos päivälle on ollut muita suunnitelmia. Joten muutos on iso kun Veera kouluun menee. Onneksi on vielä kesä edessä, aikaa jää sopeutumiseen.

Voi että minua ärsyttää kun pitkällä ollut kevät sai takapakkia. Ulkona enemmän lunta kuin koko talvena yhteensä! Nyt tarvittaisiin oikein kunnon vesisade ja pari aurinkoista päivää.

Pitäsi taas ehtiä kirppareille, pyrin ostamaan lasten vaatteet mahdollisimman pitkälle kirppareilta, ja nyt en ole aikoihin ehtinyt kiertelemään. Minusta ei ole järkevää pitää lasten vaatteita vain yhdellä lapsella, ainakaan omani eivät ehdi kuluttamaan vaatteita juurikaan ennen kuin vaatteet on jo pieniä. Joten jos jollain on 7v tytölle, tai 5v pojalle hyväkuntoisia vaatteita varastoissa Turun seudulla, ilmoittautukoonHymy. Vaihdetaan koruihin tai euroopan valuuttaan.

 

~Tikki siirtyy töiden pariin, huomiseksi pitäis parit paprut olla valmiina, kääk

 

~Tikki