Tämä kurssilla saatu idea ei jätä minua rauhaan. Eilen illalla piti nousta vielä sängystäkin aloittelemaan yhtä korua. Tällä kertaa letitin vaaleanpunaista nyöriä, ja käytin tuossa keskellä pandora-helmeä. Tämä on kyllä mukava tapa tehdä koru, arkinen, mutta juhlavuutta/näyttävyyttä saa helposti lisäämällä härpäkkeitä. Härpäke on yleisnimitys kaikelle roikkuvalle ja heiluvalle. (Kuten yli kolmekymppisen, synnyttäneen naisen tissitCool...) Tässä kuva (korusta, ei tisseistä Nauru):

Tänään oli kiireinen päivä. Töissä puhelin soi, ja päällekkäin oli monta hoidettavaa hommaa. Silti olo oli ihan leppoisa, asiat tuli hoidetuksi, välillä kun yhdenkin asian hoitaminen pistää niin pi**sti vastaan. katselin toimiston ikkunasta, että räystäät tippuu vettä. Antti kertoi, että oli nähnyt joutsenia. Ihanaa, kyllä se kevät sieltä tulee!

Töistä ajelin kotiin ralliautolla. Tai ainakin auto kuulosti siltä kuin Tommi Mäkisen pirssit aikoinaan. Moottoritiellä kuului iso plop, ja sen jälkeen pörinät oli muhkeat. Pitää pistää Antti kurkkaamaan auton alle, onko siellä pakoputkea enää ollenkaan. Pisti vähän lapsettamaan risteyksistä lähtiessä, mutta ajoin silti ihan siivosti, en siis kuten joku hyyppä joka oli vetänyt 80 alueella 220km/h.

Oi että minä odotan kesää! Kuumaa auringon paistetta, grillaamista, auringossa lukemista ja villasukattomia iltoja. Kesällä minä nukun paljon vähemmän kuin talvella, ja kesällä voisin asua ulkona. Talvisin minua ei juuri saa ulos vapaaehtoisesti. Minä voisin aivan hyvin nukkua talviunta, herätä vasta huhtikuussa.

Tässä omaksi ilokseni muisto viime kesältä, kuuma heinäkuun päivä ja muksut tekemässä aurinkomaalausta:

~Tikki häipyy villasukat jalassa työn pariin hetkeksi