Tämä päivä meni mukavasti ParKu-pajaa pitäessä. ParKun pajat on siitä mukavia, että väki niillä on lähtenyt liikkeelle rennolla otteella, yhtä tärkeää on rupattelu kuin itse tekeminenkin. Tällä kertaa syntyi niin korua kuin jopa morsiustytön tiaraakin. Materiaalina koruissa käytettiin niin itsetehtyä nappiakin kuin tietty helmiä. Yhdellä kurssilaisella oli mukanaan koru, josta napattiin sitten ideaa:

Vasemmalla se alkuperäinen. Tosi kiva idea! Oikealla keskeneräinen kurssituotos, ja tässä valmiina:

Eihän olekaan pöllömpi lopputulos kurssilaiselta joka vasta aloittelee harrastusta?!

Keskittynyttä väkeä eikö vain? Ja hallittu kaaos...

Kiitos kurssilaisille, oli mukavaa! Otetaan taas uusiksi keväämmällä!

                                      ~~~~

Tilasin taas helmiä, Lucite- kukkasia oli nyt ihan pakko saada, kauan olen niitä ihaillut, nyt vihdoin annoin mieliteolleni vallan. Nyt sitten odottamaan ulkomaan tilausta. Toinen mitä kamalasti tekis mieli, olis sellaiset ISOT salpalukot. Siis sellaiset halkaisijaltaan yli 5cm kokoiset, hopeiset tai hopeoidut. Jos joku tietää mistä löytää niin huutakoon hep!

Minä olen kärsimätön ihminen, jos se ei ole jollekin vielä tullut selväksi. Miehestä on tavattoman huvittava se nimeltä mainitsemattoman operaattorin laajakaista mainos, missä mies karju auton ikkunasta: Ei voi kestää!!!!!!!! Kuulemma tulee joku mieleen. Minä kieltämättä aina liikenteessä opastan ja ohjeistan kaikkia kanssakulkijoitanikinNauru. Miten minä tästä rupesinkaan kertomaan? Varmaan siksi, etten taaskaan malttaisi odottaa, vaan pitäisi saada heti nämäkin mieliteot toteutetuksi...

Mainoksista puheenollen, kaikki on varmaan nähneet sen Ifa-pastillien mainoksen missä pariskunta on avioliittoneuvojalla/parisuhdeterapeutilla, ja mies nappaa Ifan poskeen ja rupee jammaa; uu beeeibe beibe? Olin päivänä eräänä lasten kanssa vuokraa leffaa, ja Eemeli näki niitä pastilleja siellä ja halus niitä isälleen ostaa. Jännityksellä seurattiin kuin isin käy. Onneksi älys mies olla mukana, ja tehoshan ne, ja lapset oli tosi vaikuttuneita pastillien vaikutuksista, tyttö ei suostunut maistamaan moisia pastilleja.

Illalla teen kauan himoitsemaani kotitekoista pizzaa. Nam.

 

~Tikki