Halusin itselleni kukkahuivin. Siis paljon virkattuja kukkia, eri- kokoisina ja näköisinä. Ja jonkun aikaa haudottamani Reggae ombrehan ihan huusi kukkaloistoa. Ja kerrankin mies kiinnitti huomiota tekemisiini, yleensä hän ei juuri noteeraa touhujani ellen erikseen kysy mielipidettä. Ilmeisesti alkoi kiinnostaa kun lattialle kasaantui koko ajan lisää kukkia, eikä niille näyttänyt olevan mitään järkevää selitystä. Oli muuten tämä Reggae ihana lanka, kaikkia värisävyjä keltaisesta oranssin kautta punaiseen. Onneksi sitä jäi vielä, tosin taitaa olla tarpeen pyörähtää Titityyn osastolla jos aikoo jotain suurempaa saada aikaiseksi...

Tänään olimme ostoksilla. Ostimme Petsejä, näitä isopäisiä söpöjä pikkueläimiä. Ovat varsin sympaattisia, joten äiti ymmärtää kyllä miksi lapset niitä haluavat keräillä. Kävimme myös jätskiostoksilla, ja kastiketta ostettiin myös. Nam.

Jyväskylään käy matka taas tämän viikon lopulla. Itsellänikin on pari ostosta mielessä, toivottavasti löydän etsimäni. Tilkkutyöpäivillä tuli muuten ensimmäinen ihminen kysymään, että olemmeko me Vikatikki. Mukava, että joku oikeasti myös käy lukemassa mitä me täällä höpöttelemme, ja uskaltaa sen vielä tunnustaa!

~Tikki jäätelönkuva silmissään