Jotkut on saattaneet jo huomata, että minulla on muutama koru, eikä tilanne ainakaan parane ajan myötä. Jossain niitä koruja pitää säilyttääkin, vaikka mieheni väittääkin, että en erityisemmin säilytä vaan jätän ne siihen mihin kulloinkin satun ne riisumaan... Tosinaisella ei ole koskaan tarpeeksi rasioita. Minäkin ostan kirppareilta rasioita aina, viimeksi vain kaksi, joskus viis, kuusi tai niin monta kuin sattuu löytymään. Oi, ja kuppeja ja kippoja! Varsinkin jos niissä on palloja tai sydämiä, toki muutkin käy. Etenkin 70- luvun peltipurkit on ihania, ja erilaiset lokerot. Ihanaa! Eikö voisi luulla että olen maailman organisoiduin ja siistein ihminen, mutta ehkä asia ei aivan niin ole Nolostunut Ehkä tarvisin vaan isompia kippoja ja rasioita pienempien säilytykseen?!

Rasiatarpeeni yltyy niin kovaksi että teen rasioita jopa itse. Tässä rasia jonka tein sormusten säilytykseen, kurkkasin rasian sisälle ja todentotta siellä oli sormus. Yksi tosin, mutta parempi kuin ei yhtään. Missähän ne muut on?

 

                                                  ~~~~

Työviikko tältä erää ohi. Ihanaa, kolme vapaapäivää ja ei mitään ihmeellistä ohjelmaa. Näitä vapaita viikonloppuja en rehellisyyden nimissä monta peräkkäin kestä, itsediagnosoitu aikuisiän ADHD puskee päälle jo parin vapaapäivän jälkeen. Viikon päästä onkin sitten jo helsingin messut. Katselin näytteilleasettajalistaa, ja toivottavasti ehdimme jossain vaiheessa olla asiakkaanakin sen verran, että ehdin käydä kurkkaa parin mielenkiintoisen osaston tuotteita. Ehkäpä löytäisin jotain täytettä rasioille?Cool

 

~Tikki vapauden huumassa, Freeeeedoooooom!!!