Mikään ei ole niin ihanaa kuin sunnuntaina tehdä ihan omia juttuja. Lapset on pihalla ja mieskin älyää olla suuremmin häiritsemättä. Heti tilaisuuden tullen karkasin siis oman aarrepöytäni ääreen ja hypistelin kaikkia ihanuuksia ja mietin mihin alkaisin. Kumma juttu että ei tee mieli tehdä mitään mitä on tilattu ja malli on valmiina mielessä, vaan pitää saada tehdä hetken mielijohteesta jotain. Sain sentään tehtyä yhden lapsen ponchon minkä työkaveri pyysi tekemään tyttärelleen.

 

Tässä siis sunnuntain tuotos; villipitsiakaattia ja swarovskeja, lukko pitää vielä pistää patinoitumaan enemmän.

 

       

Huomatkaa ihan itse tehty sumennus kuvan reunoille. Mies yritti neuvoa, mutta minähän osaan ihan ilman apuakin (ainakin melkein) ja ohjeet on tunnetusti lälläreitä varten.

                                               ~~~~~

Mies kulkee linkuttaen. Se tippui saunan jakkaralta kun sen jalka meni poikki. Siis jakkaran jalka. Jalasta tuli päreitä, ja yksi niistä raapaisi miehen pyllyyn pitkän naarmun, tai haavasta lienee voi puhua. Nyt on miehen mallipylly halki. Tekevälle sattuu, joillekin enemmän kuin toisille.

                                               ~~~~~

Itse olin eilen kouluttamassa vapaaehtoistyöntekijöitä. Mukavaa touhua ystävänpäivän kunniaksi, ihanaa että on olemassa ihmisiä jotka haluavat tehdä työtä ihan vain siksi että haluavat ilahduttaa ja olla avuksi. Ilman rahaa ja ilman kunniaa. Monen asian raha pilaa, tosin harrastuksessa raha ei tekisi yhtään pahaa Cool

 

~Tikki toivottaa muillekin yhtä antoisaa sunnuntaita